Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

3 וחצי כוסות קמח
3/4 כוס אבקת סוכר
1 וחצי כוסות שקדים מולבנים ( קמח שקדים )
1 אפיה
1 סוכר וניל
קורט מלח לערבב יבשים ולהוסיף:
200 גרם חמאה או נטורינה רכה וחתוכה לקוביות
1 ביצה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס מים

לעבד לבצק נעים וליצור צורה
170 מעלות עד להזהבה קלה
לפזר אבקת סוכר מעל (לא כשהן חמות )

סהרונים ❤️_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1183 מתכונים