Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

2 כוסות קוקוס
2 כוסות אגוזי מלך טחון
כוס סוכר
שקית אבקת אפיה.
2 ביצים תלוי בגודל אם צריך עוד אחת.
כף גדושה גרידת תפוז דק דק.
רבע כוס מיץ תפוז
כף קורנפלור.

להקציף ביצים עם סוכר, להוסיף גרידת תפוז, לקצף אוורירי צבע בננה תפוח.

לערבב בקערה נוספת קורנפלור א.אפיה קוקוס ואגוזים
ולהוסיף אליהם את הביצים המוקצפות.
להכניס את הבלילה למקרר לשעתיים.
לחמם תנור 180 מעלות
ליצור כדורים
לטבול באבקת סוכר
לאפות 10-8 דקות בלבד.

מתפוצצות, מושלגות_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

129 מתכונים