Share with:


חלבי

אופן הכנה

https://www.facebook.com/photo.digi.tali/videos/pcb.1195266760828864/3322088877874657/?type=3&theater&ifg=1


125 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנות, רכה.
150 גרם אבקת סוכר.
כפית תמצית וניל
1/4 כפית קינמון
גרידה מלימון.
2 ביצים.
130 מ”ל חלב 3%
220 גרם קמח תופח.
4 תפוחים ירוקים מקולפים ופרוסים דק
45 גרם שקדים פרוסים.
כף דבש
אופן ההכנה
בקערת המיקסר עם וו גיטרה שמים סוכר וחמאה ומערבלים עד אשר נוצר מרקם של קרם.
מוסיפים תמצית וניל, גרדת לימון, קינמון ומערבבים.
מוסיפים תוך כדי ערבוב ביצים אחת אחרי השנייה
מוסיפים את החלב והקמח, מערבבים עד אשר נוצר מרקם אחיד. שמים בתחתית נייר אפייה שחתוך לעיגול בקוטר התבנית
שמים חצי מכמות המלית בתבנית, משטחים, מסדרים בצורת מניפה את התפוחים כולל במרכז העוגה
שמים מעל התפוחים את המלית שנותרה, מיישרים ומסדרים את התפוחים שנותרו, מפזרים את השקדים על התפוחים, מזליפים מעל השקדים את הדבש ואופים את העוגה בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ–40 דקות עד הזהבה יפה
מצננים כחצי שעה, ומגישים.
בהצלחה ובתאבון💖

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת תפוחים_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

7 מתכונים