Share with:


חלבי

אופן הכנה

Posted by Jacqueline Fadelon on Sunday, May 24, 2020

רינג בקוטר 24ס"מ או תבנית קפיצית עגולה או תבנית פיירקס 23/35 ללא שקף

2 חבילות וחצי של ביסקוטים
2 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
2 כפות גדולות של אבקת סוכר אפשר
250 גרם
גבינה לבנה 9%
של 250 גרם
1 גבינת ניו יורק
1 גבינה מסקרפונה של 250 גרם

לזילוף
1 שמנת מתוקה
רבע כוס חלב
1 פודינג וניל
קקאו לפיזור

לזילוף לביסקוטים
1 כוס קפה פושר של אספרסו אפשר גם כל קפה אחר אבל עדיף אספרסו

מניחים את רינג בקוטר 24 ס"מ על תחתית או מגש ומקציפים את השמנת המתוקה עם הפודינג ,חלב סוכר וגבינות עד לקבלת קצפת יציבה אחידה וחלקה.

הרכבת העוגה

מניחים שקף סביב העוגה או תבנית פיירקס ללא שקף ומתחילים לסדר שכבת ביסקוטים מזלפים קצת מהקפה ושמים 3 או4 כפות של תערובת הגבינות.
יוצקים את התערובת ושוב בישקוטים ושוב קפה וממשיכים עד שנגמר וכמובן שמסיימים עם שכבת גבינות .
מכניסים למקפיא לשעתיים .

מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה ומזלפים על העוגה
מפזרים קקאו

בהצלחה.

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגת טירמיסו חגיגית _ זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

441 מתכונים