Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק :
3 וחצי כוסות קמח
1/2 כוס שמן
קורט מלח
1 סוכר וניל
3 טיפות מי זהר
1 כוס מים
3 טיפות מי ורדים

למילוי : מרציפן
500 גרם קמח שקדים(שקדים מולבנים טחונים לאבקה.
1 וחצי כוסות סוכר
2 סוכר וניל
2 ביצים
חצי כפית גרידת לימון
3 טיפות מי ורדים.

לסירופ :
2 וחצי כוסות סוכר ,2 כוסות מים ופרוסת לימון.לבשל על הגז לסירופ.150 מעלות כחצי שעה בלבד.
אופציה שניה לצפות בנאפז' . לכל שאלה אני ואלי אלי לייב נעמוד לרשותכם.תיעזרו בלייב ותכינו יחד איתי .בהצלחה ❤

מתכון כתוב + סרטון להכנת עוגיות לחינה > עוגיות תכשיט__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

985 מתכונים