Share with:


בשרי

אופן הכנה

Posted by Tali Cohen Sterling on Sunday, October 18, 2020

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
לבשל את הפסטה לפי הוראות יצרן. לסנן ולשטוף.
בסיר שטוח, לטגן בצל סגול ולבן שנפרסו לרצועות.
להוסיף הבשר ועם מזלג לפורר אותו.
לחתוך ערמונים לרבעים, להוסיף לתערובת הבשר. לשים רוטב ספגטי מוכן, להוסיף כוסות מים, פילדלפיה, כף שום כתוש, כמון, תערובת של פטרוזיליה ומלח גרוס, כף חרדל דיז'ון, מעט שום שחור טחון, פפריקה מתוקה, לערבב את כל התערובת היטב.
להחזיר לסיר את הפסטה, למזוג מעל את תערובת הבשר ולערבב היטב.
בהצלחה ובתאבון💖
הכנתם גם? שתפו בקבוצה שלי⬇️

מתכון כתוב + סרטון להכנת ספגטי בולונז עסיסי, משודרג עם ערמונים 🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

33 מתכונים