Share with:


פרווה

אופן הכנה

https://www.facebook.com/photo.digi.tali/videos/pcb.1220846521604221/3421295917953952/?type=3&theater&ifg=1

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

סימיט 🥨 תורכי, מקמח כוסמין, משודרג ומפוצץ במעטפת, בנוסף לשומשום, קצח ומלח, גם בשום כתוש🤦‍♀️אפשר גם עם קמח לבן🔥🔥
קילו קמח כוסמין לבן, או קמח לבן
2 כפות שמרים
חצי כוס סוכר
חצי כוס שמן
ביצה
כף שטוחה מלח
2 כוסות מים פושרים חד"פ קר
שומשום
ללוש הכל יחד, את המלח להוסיף כשהבצק מתאחד.
להניח להתפחה כשעה לרדד ולזרות שומשום, לכדרר ולחתוך כדורים. לגלגל לנקניקים. במגש לשים מעט מים וכמות נדיבה של שום כתוש. במגש שני שומשום, קצח, מלח גס.
לטבול את הרצועות במים והשום ולגלגל בתערובת השומשום. להניח להתפחה נוספת של חצי שעה ולתנור בחום של 180 מעלות 20-25 דקות.
בהצלחה ובתאבון 💖
הכנתם גם? שתפו אותנו⬇️

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון להכנת סימיט 🥨 תורכי, מקמח כוסמין/לבן, משודרג ומפוצץ במעטפת_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

25 מתכונים