Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח

אופן הכנה

350 גרם קמח כשל"פ למאפים של אוסם.
1,1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
25 גרם קוביית שמרים(חדש של שימרית כשל"פ)
1 כף סוכר
1/2 כוס שמן
1 ביצה
כפית מלח.
1,3/4 כוס מים חמימים
לערבב שמרים סוכר ורבע כוס מים ולהניח בצד …רוצים עוד ? כנסו לסירטון ….

אופן ההכנה :
בשקית קמח כשלפ שמכילה 400 גרם מפרישים חצי כוס .
להמיס קוביית שמרים כשל"פ יחד עם 1/2 כוס מים וכף סוכר ולהניח בצד.
בוו גיטרה לערבל : קמח כשל"פ למאפים של אוסם
1,1/2 כוס קמח תפוחי אדמה
1/2 כוס שמן
1 ביצה
1 כפית מלח
1,3/4 כוס מים חמימים
ואת השמרים שהנחנו בצד.
לצפות תבנית בנייר אפיה ולשפוך את כל הבצק .להתפיח כשעה ולהכניס לתנור שחומם מראש על 180 מעלות ..45 דקות עד שעה. .לבדוק עם מקל שיפוד. לפני כניסה לתנור יש לצפות בחלמון ושומשום במריחה עדינה עם מברשת .בברכת חג שמח וכשר

מתכון כתוב + סרטון להכנת לחם כשר לפסח__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1018 מתכונים