Share with:


פרווה בשרי

אופן הכנה

למתכון
3 כוסות קמח מנופה
1 כך שמרים יבשים
כפית מלח
1 כף שמן
מים כמה שנכנס עד לבצק דביק.בערך 2 כוסות עד 2 וחצי .
להתפיח אותו כבדק דביק לאחר חצי שעה להוסיף מעט קמח עד לבצק נעים לחלק לכדורים 6-8 למרוח שמן ולפתוח על ניר אפיה גזור בגודל המחבת .
רצוי להשתמש במחבת טפלון .אין צורך בשימון המחבת
את הלאפה לפתוח עם כף היד ולא עם מערוך.

לרצועות חזה עוף :
לטגן 1 בצל גדול לרצועות עד להזהבה להוסיף
כפית קארי
2 שיני שום
כפית פפריקה
כפית תבלין על האש ,
מלח
לטגן מעט..
צ'פס וסלט ליד ❤

מתכון כתוב + סרטון להכנת לאפות על מחבת__מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

855 מתכונים