Share with:


צמחוני

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
6 תפו"א מבושלים מרוסקים לפירה

למלית:
2 בצלים קצוצים
1 גמבה קצוצה
1 כפית שטוחה של תבלין פילדלפיה
1 כפית שטוחה של תבלין טוסקנה
כף דבש
1 כף מרק פטריות

אופן ההכנה:
1) מטגנים את הבצל עד להזהבה חלקית

2) מוסיפים את הגמבה תבלינים ודבש מטגנים לעוד כמה דקות ומכניסים למקרר לחצי שעה

3) מניחים בכף היד קצת פירה שמים קצת תערובת במרכז וסוגרים את הבנטז'

4) מגלגלים אותם בקמח טובלים בביצה ומטגנים בשמן בחצי הגובה מצד לצד עד להזהבה
בתאבון 😋

מתכון כתוב + סרטון להכנת בנטז' צימחוני במילוי גמבה ובצל_מתכון זקלין פדלון
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

466 מתכונים