Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

https://www.facebook.com/photo.digi.tali/videos/pcb.1211448445877362/3385389738211237/?type=3&theater&ifg=1

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

לרוטב חמוץ מתוק – לחצו כאן


24 דפי אורז
חצי כרוב, חתוך לרצועות דקות
4 גזרים, מקולפים ומגוררים בפומפייה
כף שמן זית, להקפצה
2 כפות רוטב סויה
3 כפות שומשום
2 ביצים
חצי כוס מים
מלח
פפריקה מתוקה
מחממים תנור ל-180 מעלות. מבשלים את הכרוב והגזר עד לריכוך.
מוסיפים רוטב סויה וכף אחת של שומשום ומערבבים.
מערבבים בקערה 2 ביצים, כוס מים והתבלינים.
טובלים בקערה שני דפי אורז בכל פעם, עד שהם מתרככים. מוציאים בעדינות ופורסים זה על זה על תבנית ששומנה בתרסיס שמן זית.
שמים כף מתערובת הירקות ומקפלים את השוליים פנימה כמו מעטפה. מגלגלים ומניחים בתבנית.
מתערובת הביצה שנותרה, מורחים את האגרולים ומפזרים שומשום.
אופים בתנור החם כ-15 דקות, או עד השחמה.

בהצלחה ובתאבון💖

מתכון כתוב + סרטון להכנת אגרול מדפי אורז_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

24 מתכונים