Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

تم النشر بواسطة ‏‎Sigalit Yamen‎‏ في الاثنين، ٣١ أغسطس ٢٠٢٠

‏תקשיבו הכנתי קציצות דגים מקופסאות של טונה… מה אני אגיד לכם הסיר מדבר בעד עצמו ‏אוהבת מאוד. מי שלא רוצה להכין רוטב יכולה רק לטגן את הקציצות ולאכול מעדן .מי שמכינה את המתכון ‏של הקציצות דגים שלי כמו שכתבתי אין סיבה שלא תצליח‏בבקשה


מצרכים
חמש קופסאות של טונה
‏שלוש פרוסות לחם
גמבה אחת,
שמונה שיני שום ,
שתי פלפל חריף ,‏
עגבניה אחת
בצל גדול,
כף ‏רסק עגבניות ,
כוס מים,
חצי צרור פטרוזיליה ‏
חצי ‏צרור ‏כוסברה,.
כפית שמן
ביצה אחת
‏ תבלינים
פלפל שחור,
מלח ,
כמון ,
פפריקה, ‏‏
כורכום
אגוז מוסקט
כפית מכל דבר
או לפי הטעם

אופן ההכנה
מסננים את הטונה מהמים ‏קוצצים ‏פטרוזיליה ‏כוסברה בצל שום כתוש ולהסיף את ‏פרוסות הלחם ‏אחרי שתבלנו במים ‏‏‏וסחתנו מנוזלים ‏ביצה כפית שמן תבלינים פפריקה, פלפל שחור כמון, מלח ,כורכום ‏אגוז מוסקט‏ ‏כפית מכל דבר או לפי הטעם ,מערבבים טוב
‏ ‏מגלגלים לקציצות משטחים ביד מטגנים בשמן ‏עמוק ‏עד הזהבה שני צדדים מנכים בצד.

‏מכינים רוטב, ‏לחתוך את הגמבה ‏לרצועת ‏,את הפלפל החריף ,לנקות לחתוך לשנים, ‏ לחמם שמן בסיר, להוסיף ,את הגמבה,. החריף ‏עגבניה ‏חתוכה גס רסק עגבניות, שום תבלינים פלפל שחור, כמון ,אבקת עוף ,מלח פפריקה ,כפית מכל דבר ולפי הטעם להוסיף כוס. מים ‏לבשל 20 דקות ‏ ‏ לסדר את הקציצות בסיר
לבשל 10 לא יותר דקות לפזר ‏כוסברה מעל

בתיאבון

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת קציצות דגים ‏‏‏מקופסאות של טונה‏_מתכון של סיגלית ימין
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

183 מתכונים