Share with:


בשרי

אופן הכנה

Posted by ‎ג'וליאנה רומני חכמון‎ on Tuesday, June 16, 2020

לרכיבים

2-3 כפות רסק עגבניות

2 עגבניות טריות חתוכות
כף פלפלת חריפה
כף פפלת מתוקה
כף שום כתוש/ טחון
2 חופני פול
טמין יבש
1/4 כפית כמון לסוף
חבילת פסטה
חבילת מרגז גורמה


להכנה
לסיר מוסיפים 2 כפות שמן. עגבניות טריות. רסק עגבניות
שום כתוש. טימין יבש. פלפלת חריפה פלפלת מתוקה. מים
נותנים בישול כ-10 דקות. מוסיפים את הפול ומבשלים 1/4שעה

מוסיפים 5 כוסות מים רתוחים מבשלים 10 דקות
מוסיפים מים רותחים לבישול הפסטה מבשלים.
5 דקות אחרונות של בישול להוסיף כמון לטעם

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת פסטה. פול. מיני מרגז חריף_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים