Share with:


פרווה

אופן הכנה

Posted by Ilana Buchris on Saturday, October 3, 2020

1 ק"ג קמח
כפית מלח
2 כפות סוכר
כפית שמרים
2 עד 3 כוסות מים פושרים.
מכינה בצק . מים בהדרגה.
התפחה של 20 דקות.
מחלקת ל-25 עד 30 יחידות
שמה בתבנית עם שמן.
מחבת טפלון חמה
מרדדת עם מערוך
אחד עד השני. וכל פעם הופכים.
שמים בערך 5 וכל פעם מוציאים
לצלחת ומכסים.
אוכלים חם עם דבש/ חמאה/ שוקולד.
שתמיד נעשה בשמחה🌹🌹🌹

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת מופלטה_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

61 מתכונים