Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
חצי כוס אפונה
חצי כוס גריסים
חצי כוס עדשים(ירוק)
2 גזרים
2תפוחי אדמה
2 גבעולי סלרי
צרור פטרוזליה
3 שני שום
בצל אחד
תיבול
חצי כף פלפל שחור
2 כפות אבקת מרק עוף
חצי כף כורכום
חצי כף כמון
חצי כף חוו'ג למרק
רבע כוס שמן כ 3 כפות

הכנה
שוטפים את הקטניות..מסננים ושמים בסיר עם מים מבאים לרתיחה..ומסננים ממים.
מחזירים לסיר עם מים שמכסים את הקטניות ומבשלים עד לחצי ריכוך מוסיפים את הגזר וגבעולי הסלרי בלי העלים ומבאים לריכוך מוסיפים מים לפי הצורך
מוסיפים את שאר הירקות.
בקערה מערבבים את כל התבלינים ומוסיפים לסיר מוסיפים מים ובשלים עד לריכוך מלא ומרק סמיך
בצלחה ובתאבון….

מרק קטניות עשיר
עינת חנניהספר המתכונים של
מתכון של

עינת חנניה

148 מתכונים