Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרק ירקות עם סלרי
וגריסי פנינה
2 גבעולי סלרי נקיים וקצוצים
3 כפות בצל מרוסק
2 גזרים חתוכים
עלי סלרי קצוצים
בסיר מחממים שמן ושמים את הבצל ל2/3 דקות
מוסיפים את הסלרי והגזר
מערבבים ל5 דקות
מתבלים באבקת מרק כורכום וקורט מלח
מוסיפים. 2 כוסות מים רתוחים ומבשלים ל20 דקות
לאחר מכן מוסיפים את העלים ואת גריסי הפנינה ומוסיפים עוד 2/3 כוסות מים רתוחים
מכסים ועל אש נמוכה
מבשלים כ30 דקות

מרק סלרי וגריסי פנינה
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

601 מתכונים