Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
2 בצלים קצוצים
1 כוס דלורית מגוררת
1 כוס כרוב לבן קצוץ
1 תפוח אדמה גדול מגורר
2 גבעולי סלרי קצוצים דק
1.5 כוסות עדשים כתומות

אופן הכנה:
מזהיבים בצל ושמן אחר כך מוסיפה
דלורית תפוח אדמה כרוב וגבעולי סלרי

מתבלים ב.
רבע כפית כורכום
מעט מלח
קמצוץ פלפל לבן
כף מרק עוף
מערבבים את התבלינים יחד עם הירקות היטב שיקבלו צבע מהתיבול
לסנן ולשטוף היטב את העדשים
מהמים
להוסיף את העדשים לירקות שטוגנו ולכסות במים רותחים
בערך 4 סנטים גובה מעל הירקות והעדשים
לבשל על אש בינונית כחצי שעה בערך
לא חובה אבל מי שאוהב לקראת הסוף להוסיף עלי כוסברה
טעים בטירוף אסתי 😋

מרק ירקות ועדשים עשיר בטעמים_מתכון של אסתי זוהר מטבח אותנטי – מאסטר מתכונים
אסתי זוהר מטבח אותנטיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי זוהר מטבח אותנטי

264 מתכונים