בצל יבש
סלסלה קטנה של פטריות קצוצות.
2 כוסות אפונה יבשה.
חצי צרור פטרוזליה קצוצה.
כף פפריקה
כף כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כף כורכום.
לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה להוסיף לטיגון את הפטריות והתבלינים ולטגן מעט.
להוסיף שאר החומרים לכסות במים .ולבשל שעה אש בינונית.מרק אפונה ופטריות.
בצל יבש
סלסלה קטנה של פטריות קצוצות.
2 כוסות אפונה יבשה.
חצי צרור פטרוזליה קצוצה.
כף פפריקה
כף כמון
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור.
חצי כף כורכום.
לטגן את הבצל הקצוץ עד הזהבה להוסיף לטיגון את הפטריות והתבלינים ולטגן מעט.
להוסיף שאר החומרים לכסות במים .ולבשל שעה אש בינונית.