Share with:


פרווה

אופן הכנה

הצטרפו לקבוצה שלי : אופים עם מרגלית

120גר חלבונים בערך כוס חד פעמית מלאה שקופה
240 גר סוכר גם בערך 2 כוסות חד פעמית שקופה . הסוכר צריך להיות בכמות כפולה מהחלבון .
מנקה טוב את הקערה בלימון ושוטפת במים מיבשת
מחממת את החלבונים והסוכר על בן מארי בערבוב תמיד . שהמים לא יגעו בקערה עם החלבונים כי הם יבשל את החלבון.
מחממת עד שהסוכר נמס וכשמכניסים אצבע סופרים עד עשר וקשה להשאיר את האצבע בחום בערך 50 מע' למי שיש מדחום
מעבירים לקערת המיקסר ומקציפים במהירות גבוהה
עד שהקצף הופך לקרם כמו בקרמבו דחוס ומבריק וקשה
וזה הזמן להוסיף צבע מאכל אם רוצים
יוצא בערך שתי תבניות
זמן אפיה כשעתיים ב100מע'
מכבים את התנור ומשאירים עד שמתקרר
אם עדיין מרגישים דביק מדליקים את התנור לעוד חצי שעה ב100מעלות ומכבים . מקררים כשעה ןפותחים את התנור . אמור להיות יבש למגע וקל. .
מכינים קצפת שאוהבים
מזלפים קרם על נשיקה אחת ומחברים עוד נשיקה .
לשים קישוט בין שתי העוגיות ולזלף מעט פסים משוקולד מומס .
לשמור בכלי אטום .

אם מוסיפים למרנג אגוזי מלך טחונים . נקבל עוגיות מרנג אגוזים כמו בתמונה . אם נוסיף קוקוס בערך 3 כוסות לכמות הזו של המרנג נקבל עוגיות מרנג קוקוס. כמו בתמונה אפשר גם בוטנים .
אפשר לזלף קיני מרנג למלא בפירות וקצפת .

מתכוןמתכון

מרנג בכל הצורות_מתכון של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

12 מתכונים