Share with:


בשרי

אופן הכנה

להרתיח חבילת ספגטי לפי הוראות יצרן ולסנן.
בתוך סיר רחב ושטוח :
רבע כוס שמן,
ראש שום כתוש וטרי,
כף גדושה פפריקה מתוקה,
שתי כפות רסק עגבניות
פלפל חריף לפי טעמכם.
לבשל על הגז ולערבב להוסיף לסירוגין חצי כוס מים על מנת להוציא את מתיקות הרסק ולבסוף כוס מים .לערבב את הספגטי ולתת 5 דקות בישול.

לקציצות :
חצי קילו בשר אדום טחון
חצי קילו חזה עוף טחון
צרור פטרוזיליה קצוצה
בצלים גדולים קצוצים
מלח
פלפל שחור
מעט בהרט
שתי כפות מיונז
3 כפות פירורי לחם
לערבב הכל ולטגן במעט שמן

מקרונה בסלסה וקציצות_ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

659 מתכונים