Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
חצי קילו סולת
כוס וחצי קמח
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
קליפת לימון מגוררת
1 כוס שמן רותח על כל המצרכים ואחר כך להוסיף :
חצי כפית אפיה
כוס ורבע מים מברז

למילוי:
חבילת תמרים בוואקום
מעט ציפורן
גרידה מתפוז
רבע כוס מיץ תפוזים

להכנת מילוי תמרים ;
מחממים בסיר על הגז את התמרים עד להתרכחות מוסיפים מעט מיץ תפוזים
בערך רבע כוס .
ורבע כפית קינמון גרידת תפוז מערבבים היטב לאיחוד ומשאירים בצד לקירור.

אופן ההכנה :
שמים את כל המצרכי הבצק בקערה מלבד המים ואבקת אפיה ! שופכים את כוס השמן הרותח בזהירות מערבבים היטב .ומוסיפים את המים לפי הצורך .
ללוש לבצק אחיד
ולחלק ל 3 כדורים
לרדד כל כדור למלבן ( נעזרים בנייר אפיה מתחת לבצק ומעל לבצק )
למרוח שליש מהמילוי תמרים
לגלגל לרולדה.
ניתן לייצור קישוט מצובט של מעמול
לחתוך ולטגן בשמן עמוק.
כשמתקררים לטבול בסירופ מעט חם.

לסירופ:
3 כוסות סוכר
2 כוסות מים
2 שקיות סוכר וניל
1 כפית מיץ לימון
להרתיח על אש גבוהה בערך 15 דקות

בהצלחה אסתי❤️

מקרוד מטוגן ❤️_מתכון של אסתי – מאסטר מתכונים
אסתיספר המתכונים של
מתכון של

אסתי

169 מתכונים