Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים:
1 בצל גדול חתוך לקוביות
1/4 כוס שמן לטיגון הבצל
3 יח' שוקי עוף/ פילה עוף
2 כוסות אורז
מלח
פלפל שחור גרוס
2 כפות סילאן
5 כוסות מים

אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את שוקי העוף וממשיכים לטגן עוד 2 דקות, הופכים מידיי פעם את השוקיים.
מוסיפים את האורז וממשיכים לטגן עוד דקה שתיים.
מתבלים במלח פלפל שחור וסילאן ומערבבים.
מוסיפים את המים, מערבבים ומביאים לרתיחה.
שימו לב שהמים צריכים להיות מעל האורז ב-2 ס"מ במידה וחסר תוסיפו.
מנמיכים את האש ומבשלים עד לצמצום כל הנוזלים.
נותנים לזה להתקרר קצת והופכים על צלחת הגשה.
כמובן שאפשר להוסיף כל מיני ירקות שאוהבים, הפעם הכנתי את זה ככה

מקלובה
סוניה סאני בן הרושספר המתכונים של
מתכון של

סוניה סאני בן הרוש

91 מתכונים