Share with:


בשרי

אופן הכנה

 

ארוחת צהריים טעימה 💖

חצי קילו בשר טחון בקר/ הודו
בצל בנוני מגורד
חופן פטרוזיליה קצוצה
חצי כוס אורז
להניח הכל בקערה
להוסיף תבלינים–
מלח. פלפל שחור. כורכום. פפריקה מתוקה/ חריפה
כמון ו- 2 כפות שמן
לערבב הייטב והניח כמה דקות .
לקחת סיר שטוח –
לטגן 2 בצלים עם מעט שמן. עד הזהבה
5 יחידות שום קצוצות
להוסיף 2 עגבניות מגורדות או קצוצות
2 קישואים. 2 תפוח אדמה בנוני
עלי סלרי.
כוס מים
לבשל כ- 10 דקות.
מלח. פלפל שחור. כמון. כרכום
פפריקה מתוקה/ חריפה.
לערבב הכל ביחד.
לקחת כ- 8 פלפלים בצבעים שוניםר
קישואים/ עגבניות
למלא עם הבשר שהכנו .
כ3/4 מהפלפל ( לא למלא עד הסוף)
. ולהניח בסיר.
להוסיף כל פעם כוס מים .
לבשל כשעה על אש נמוכה.
אפשר להכניס לתנור בסוף הבישול
לכרבע שעה.💖💖💖💖

פלפלים (בצבעים) / עגבניות ממולאים  … בבשר טחון ברוטב עגבניות_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

301 מתכונים