Share with:


בשרי

אופן הכנה

חצי קילו בשר מספר 2 לקצץ דק או חצי קילו בשר טחון,
בקערה נפרדת לגרד בפומפיה בצד הגס 4 בצלים בינונים
להמליח את הבצל ולהניח ל 20 דקות
לשטוף לסנן ולסחוט ממנו את הנוזלים ואז להוסיף אותו לבשר,
להרטיב 3 פרוסות לחם ולסחוט ואז להוסיף לעיסת הבשר
לקצוץ חבילת פטרוזליה דק רק עלים ללא גבעולים,
עגבניה גדולה לגרד בפומפיה בצד הגס,
4 שיני שום כתוש

לתבל
פלפל שחור,
פפריקה,
אריסה מתוקה,
תבלין לקציצות
לערבב היטב את העיסה להוסיף ביצה 1 ולטעום אם מספיק מלוח
במקביל לחתוך תפוחי אדמה דק כמו סנדויץ לא לחתוך עד הסוף
להמליח אותו ולהניח עד שמתרכך
לשטוף מהמלח למלא את הבשר בין שתי חלקי תפוחי האדמה כמו סנדויץ ואז בשמן עמוק לטגן לתבול בקמח ואחר כך בביצה
אם רוצים לבשל עם רוטב מוסיפים מעט מים על המחשי ומתבלים את המים בכמון מלח ופלפל שחור על אש נמוכה עד שהמים מתאדים

מחשי…מתכון של אמא שלי היקרה_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים