Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 תפוחי אדמה
7 ביצים
פטרוזיליה קצוצה
כף מרק עוף
2 כפות מיץ לימון
מלח
פלפל שחור

לבשל תפו"א עד שמתרכך לקרר ולמעוך להוסיף לתפוחי אדמה המעוכים ביצים (לטרוף את הביצים) להוסיף פטרוזיליה ותבלינים לחמם שמן בסיר עמוק לשפוך את הבלילה פנימה לבשל על אש נמוכה חצי שעה כשרואים מלמעלה שהעיסה כבר לא רטובה היא נעשית יבשה לקחת צלחת גדולה להניח אותה הפוכה על הסיר ולהפוך לתוך הצלחת להחזיר בעדינות את המחמר לסיר וכעת החלק המטוגן הוא כלפי מעלה
לבשל על להבה נמוכה עוד 20 דקות כאשר מוכן להוציא באותה הדרך על גבי נייר סופג

מחמר / מעקודה_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים