בסיר מבשלים חצי שקית
איטריות אורז רחבות
עד מידת רכות שרוצים
מסננים ודמים בצד
במחבת עם כף שמן
מטגנים קוביות סלמון
מכל הצדדים
ומוציאים לצלחת
באותה מחבת
מטגנים
1 בצל פרוס להזהבה
מוסיפים
רצועות מ1
פילפל אדום
1 גזר רצועות
מערבבים כ4-5 דקות
מוסיפים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות צילי מתוק
2 כפות רוטב פאד תאי
מערבבים 2-3 דקות
מוסיפים את הסלמון
וחצי כוס מים
ומערבבים כ5 דקות
שופכים על האיטריות
בעזרת 2 כפות מערבבים
מחזירים למחבת
ל4-5 דקות נוספות
תוך כדי עירבוב