Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח מנופה
1 אפיה
2 נטורינה 400 גרם
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
1 כוס מיץ תפוזים.
לעבד לבצק לחלק 6-7 כדורים ולמלא בכל העולה על טעמכם.
מילוי נוסף :
ממרח תמרים ואגוזי לוז קצוצים וחלק עם סוכר חום וקינמון 160-170 מעלות .

כחצי שעה

תכינו תהנו ושתפו ❤

מגולגלות במילוי תמרים ופיסטוקים..בצק סוף_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1184 מתכונים