Share with:


פרווה

אופן הכנה

הבצק..
בקערה שמים..
4 כוסות קמח
1 סוכר וניל
1.אבקת אפיה
כוס שמן
כוס מים רותחים
2 כפות סוכר
לשים לבצק אחיד ורך

הכנת בננות מקורמלות…
6 בננות חתוכות לעיגולים
כוס סוכר דמררה(חום)
75 גרם חמאה קוביות

מחממים מחבת
כשהיא חמה מפזרים את הסוכר
וממיסים אותו ונותנים לו לבעבע
מוסיפים את החמאה
לערבב כדי לקרמל
מוסיפים את הבננות
מערבבים כ2-3 דקות
ומכבים את האש
מצננים עד ההכנה
…………
הכנת הגנאש
בסיר מחממים
1/2 שמנת מתוקה
כהשמנת רותחת
מכבים ומוסיפים
1 שוקולד מריר
מערבבים עד שהשוקולד נמס
מצננים ושמים בצד עד ההכנה
….
הכנת המגולגלות
…..
מרדדים לעלה דק
חותכים לריבוע
מורחים מהבננות המקורמלות
מפזרים מעל
אבקת סוכר
אגוזי מלך קצוצים
מגלגלים
חורצים בסכין בבצק
לא עד הסוף
ולשים בתבנית

מכינים בצורה כזו
את הכמות שרוצים

מגולגלות במילוי גנאש .
מרדדים לעלה דק
מורחים מהגנאש
מפזרים מעל אגוזי מלך
חותכים את הרולדה
ושמים בתבנית
אפשר להשאיר
כרולדה שלמה
ולחרוץ בסכין למעלה
ולשים בתבנית

תנור…
180 מעלות
כ20 דקות

כשמתקררים
בוזקים אבקת סוכר

מתכוןמתכון

מגולגלות במילוי גנאש ואגוזי מלך/במילוי בננות מקורמלות ואגוזי מלך_מתכון של יפה וקס ברקו
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

569 מתכונים