Share with:


חלבי

אופן הכנה

הכנה 10 דקות.
בהחלט ניתן להכין עם כל פרי

3 ביצים
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן.
חצי כוס מיץ אפרסקים אפשר תפוזים,מים ואפילו חלב.
לערבב היטב כל החומרים לבלילה.
למילוי: קופסת שימורים של אפרסקים.

לציפוי
200 גרם גבינת שמנת+ 3 כפות אינסטנט פודינג וניל.

לשמן תבנית מאפינס(שקעים)
להניח 2 כפות מהבלילה בכל שקע מעליו חתיכת פרי ולכסות בכף מהבלילה .
לאפות בחום 170 חצי שעה.

לערבב גבינת שמנת עם אינסטנט כשהמאפינס מתקררים לזלף

מאפינס אפרסקים בציפוי גבינת שמנת 🍑🍑_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

200 מתכונים