הכנה 10 דקות.
בהחלט ניתן להכין עם כל פרי
3 ביצים
כוס וחצי קמח
שקית אבקת אפיה
כפית תמצית וניל
חצי כוס שמן.
חצי כוס מיץ אפרסקים אפשר תפוזים,מים ואפילו חלב.
לערבב היטב כל החומרים לבלילה.
למילוי: קופסת שימורים של אפרסקים.
לציפוי
200 גרם גבינת שמנת+ 3 כפות אינסטנט פודינג וניל.
לשמן תבנית מאפינס(שקעים)
להניח 2 כפות מהבלילה בכל שקע מעליו חתיכת פרי ולכסות בכף מהבלילה .
לאפות בחום 170 חצי שעה.
לערבב גבינת שמנת עם אינסטנט כשהמאפינס מתקררים לזלף