Share with:


פרווה

אופן הכנה

מקציפים 2 ביצים
מוסיפים חצי כוס
סוכר חום
100 נטורינה רכה
3/4 כוס תפוזים סחוט
1.5 כוס קמח תופח
1 סוכר וניל
שמים בתבניות מאפינס כ3/4 גובה
שוברים מטבעות שוקלד ומטביעים בבלילה
מעל מפזרים סוכר חום מעורבב עם קינמון
180 מעלות כ30 דקות

מאפינס תפוז ומטבעות שוקולד בציפוי קינמון /סוכר_מתכון של יפה וקס-ברקו – מאסטר מתכונים
יפה וקס-ברקוספר המתכונים של
מתכון של

יפה וקס-ברקו

742 מתכונים