Share with:


פרווה

אופן הכנה

לחתוך 6 תפוחים גרנד לריבועים לבשל מעט עם רבע או חצי כוס סוכר . אמרתי מעט נא לשים לב .
להוסיף כפית לימון .
לפתוח במעט מים כף קורנפלור ולהוסיף לתפוחים . לבשל מעט עד שהכל מתאחד והמים נספגים .
להוריד מהאש ולקרר .
לפתוח בצק עלים קר שימו לב אמרתי בצק קר כך יהיה יותר קל לעבוד עם הבצק ולשמור על צורה יפה של העוגיות . לחתוך לריבועים לשים כף גדושה מהתפוחים על ריבוע ולקפל 2 קצוות כמו בסנדלים בעוגיות המרוקאיות .
לאפות עד שמשחים
לפזר מעט אבקת סוכר כשהעוגיות מתקררות .

מתכוןמתכון

מאפה תפוחים מבצק עלים_מתכון של מגי נוני מרגלית
מגי מרגליתספר המתכונים של
מתכון של

מגי מרגלית

14 מתכונים