Share with:


חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לבצק:
כף שמרים יבשים
ביצה
חצי כף סוכר
כוס מים פושרים
חצי קילו קמח
1 כפית מלח גס
2 כפות שמן זית ועוד קצת לשימון
חצי כוס מי סודה (מוגז טוב).

למילוי:
ביצה
2 כפות קורנפלור או קמח
300 גרם גבינה לבנה קשה לטעמכם
כנען, צפתית, קשקבל, עמק, בולגרית.
אפשר לערבב בינהן.
אם בחרתם גבינה מלוחה, לא להוסיף מלח.
מעט פלפל שחור.
מי שאוהב יוסיף מעט פפריקה חריפה.

ללוש את כל חומרי הבצק , למעט המלח, לבצק רך, לפניי הסוף להוסיף את המלח,ללוש עוד קצת, לשמן מעט, ולעטוף להתפחה של שעה.

לערבב את כל חומריי המלית, לעטוף להכניס למקרר.

לקמח משטח, לקרוץ כדורים (15 יחידות קטנות)
לרדד לעובי חצי סמ, לפזר מלית, לכסות להתפחה של 15 דקות , לחמם תנור ל 200 מעלות,
לפניי האפיה למרוח חלמון ביצה בקצוות המאפה,
להכניס את התבנית , להוריד חום ל 180 לאפות בערך 10-12 דקות.
אפשר להוסיף לגבינה תוספות ירק.

לחמעז'ון חלבי_מתכון של המטבח של תכלת
המטבח של תכלתספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של תכלת

128 מתכונים