Share with:


פרווה

אופן הכנה

1/2 קילו קמח מנופה
1 כף שמרים יבשים
1 כף סוכר
1/4 כוס שמן
1עד 2 כוסות מים פושרים כוס חד פעמית שתיה חמה
זעטר בזיליקום אורגנו טרי קצוץ
תערובת שום אורגנו וזעתר
5 שיני שום
3/4 כוס שמן זית לחמניות.

להכנה
בקערה גדולה מערבבים חצי מכמות הקמח. מלח. ומוסיפים שאר הקמח. יוצרים גומה ולמרכזה מוסיפים שמרים. סוכר שמן מים פושרים בהדרגה
לשים לבצק. כמה דקות ומניחים להתפחה. חצי שעה בערך. .

להכנת המילוי
בינתיים מכינים בקערה מערבבים יחד שיני שום כתושות. עם הירוקים התבלינים והשמן. מוסיפים שומשום ומניחים בצד לאיחוד .טעמים.
בצק הלחמניות תפח. מחלקים אותו לכדורים.
מרדדים במערוך ומורחים עליו מהמילוי. וסוגרים ללחמניה עגולה/ לרולדה ופורסים פרוסות ומניחים בתבנית מוארכת. מורחים מעל גם את המילוי מסביב שנשאר . (תכפילו כמות המילוי )
מניחים על תבנית מרופדת. בנייר אפיה . מתפיחים בערך רבע שעה
מתממים תנור ל-190 מעלות. אפיה ב-רבע שעה עשרים דקות.
וכשהלחמניות נישלפות מהתנור שוב מורחים מתערובת השום שבקערה

למתכון כנסו לפייסבוק שלי
חפשו "ספיישל העוגות המלהיבות של ג'וליאנה
עשו לי לייק ושתפו כדי שכולם ייהנו

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון  המחשה להכנת לחמניות שום אווריריות_ג'וליאנה רומני חכמון
ג'וליאנה רומני חכמוןספר המתכונים של
מתכון של

ג'וליאנה רומני חכמון

63 מתכונים