Share with:


פרווה

אופן הכנה

קלילות רכות וטעימות
מתאימות לשניצל או המבורגר.
בקערת המקסר נשים-
2 וחצי כוסות מים פושרים( חד פעמי שתיה חמה)
כף שמרים
כף חומץ
1 ק"ג קמח
ביצה אחת
חצי כוס שמן
חצי כוס סוכר
כף מלח
ללוש הכל במקסר ( אפשר ללוש ביד)
כחמש דקות ( אני עושה הפסקות ולשה שוב)
התפחה ראשונה שעה.
לחלק ל-15 לחמניות
לתת התפחה שנייה בתבנית .
למרוח ביצה ושומשום ( קצח , שומשום שחור)
לאפות בתנור שחומם מראש
על 180 מעלות
כחצי שעה או עד הזהבה

לחמניות לשבת קודש❤_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

157 מתכונים