Share with:


פרווה

אופן הכנה

1קג קמח מנופה,
שתי כפות שמרים יבשים
חצי כף מלח
6 כוסות חד פעמי( שתייה קרה), מים חמימים
ללוש במיקסר עם וו לישה עשר דקות,
להתפיח חצי שעה,
שוב ללוש חמש דקות במיקסר,
להתפיח עשרים דקות, לטבול את הידיים במים ,ליצור עיגולים, להניח בתבנית,
לאחר עשר דקות לאפות כל תבנית לחוד ,בתנור 250 מעלות, לא טורבו, אלא אפייה למעלה ולמטה

יוצא מושלם!!!

מתכון של שושנה סויסה

מתכוןמתכון

לחם פרנה/פיתות פרנה_מתכון של שושנה סויסה  – מאסטר מתכונים
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

189 מתכונים