Share with:


פרווה

אופן הכנה

כוס ו3/4 קמח.
כף סוכר,
כוס מים פושרים,
כף שמרים יבשים,
כפית מלח,

ללוש 5 דקות במערבל הבצק אמור להיות רך,לתת לו לנוח שעה מכוסה במגבת.
לאחר שעה להניח ולסדר את הבצק בתבנית עגולה ולתת לו לנוח עוד 30 דקות,
לטבול את הידיים במים וליצור גומות ובאמצע שתי וערב,
למרוח חלמון עם מעט שמן ולפזר שומשום
להכניס לתנור לחצי שעה בחום 200

לחם טורקי או בשמו לחם רמאדן_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

43 מתכונים