Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קג קמח מנופה
1/2 כוס שמן
1/2 כוס סוכר
קורט מלח
2 כפות ערק או קוניאק
2 כפות שמרים
1/2 2 כוסות מים בערך

אופן הכנה:
לערבב את כל היבשים ואז להוסיף ערק ומים בהדרגה לבצק נות לתת התפחה לשעה להוריד התפחה ושוב חצי שעה ליצור כדורים לעשות צורה שרוצים עדיף על נייר אפיה חתוך לתת תפיחה ולטגן עם הנייר בשמן חם להכין סירופ מ2 כוסות סוכר כוס מים פלח לימון ומיץ לימון לתת רתיחה ולהנמיח הלהבה עד שהדבש דביק ליטבול את החם חם

לחם חם
הלנה בן-חמוספר המתכונים של
מתכון של

הלנה בן-חמו

125 מתכונים