Share with:


פרווה

אופן הכנה

3 כוסות קמח לחם (אפשר קמח רגיל)
2 כפות שמרים, כף סוכר, כוס מים, (במידת הצורך, להוסיף ממש מעט מים) 2 כפות שמן זית, כפית וחצי מלח. ללוש לבצק, להתפיח כשעה, לעצב, לפזר מעט קמח למעלה. לחרוץ 3 חריצים ולאפות בתנור, (אני אפיתי על אבן שמוט) חום 230 מעלות כחצי שעה. בהצלחה ובתאבון

מתכוןמתכון

לחם בית מהיר, בתוספת תערובת ג'עלה🔥_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

88 מתכונים