Share with:


בשרי

אופן הכנה

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖
1 כרוב לבן גדול
300 גרם בשר בקר טחון
1 כף אבקת מרק
חצי כף מיץ לימון טרי
2 רסק עגבניות קטן
1 כפית אבקת סודה לשתיה
2 ביצים
1 כף של סוכר
1 כפית מיץ לימון טרי
חצי בצל לבן מגורד
1 כף אורז לבן
מרתיחים את הכרוב, מפרידים עלים וחותכים את הגבעול העבה באמצע כל עלה. בקערה נפרדת
שמים את הבשר הטחון עם התבלינים, האורז, הביצים וחצי בצל מגורד לבן ואבקת הסודה לשתיה. פותחים עלה של כרוב וממלאים במילוי הבשר וסוגרים העלה משני צידי העלה ומגלגלים
ושמים את העלים הממולאים בסיר עם מים שיכסה את כל מנות הכרוב.
מבשלים בערך שלושת רבעי שעה על חום בינוני מערבבים בקערה את רסק העגבניות ואת יתר התבלינים לפי הטעם ומיץ לימון טרי ,אפשר להוסיף תבלינים נוספים כראות עינייכם ויוצקים מעל הכרוב על המים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עוד כחצי שעה.
בהצלחה ובתאבון💖
מי שאוהב, ניתן להוסיף מעט קינמון. אני לא הוספתי.
לבשל מהמטבח של מומי, באהבה💖

כרוב ממולא😋_מתכון של טלי כהן שטרלינג
טלי כהן שטרלינגספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן שטרלינג

33 מתכונים