Share with:


בשרי

אופן הכנה

מתכון :
500 גרם קמח לבן 3 1/2 כוסות.
3 חלמונים .
ביצה אחת
1/2 כםית מלח
80 מייל שמן זית
1/2 כוס מים .
1/2 קילו עוף טחון

אופן הכנה :
ללוש את כל החומרחם ביד או במיקסר מהירות נמוכה עד לקבלת בצק אחיד .
לתת מנוחה של כ 10 דקות ושוב ללשוש ביד כ 5 דקות לכסות בניילון נצמד כשעתיים במקרר .
בשלב שהבצק במקרר
לטגן את העוף הטחון עם טבלינים מה שאוהבים ובישלוב של 1/2 בצל מגורד
הטיגון כ 5 דקות לא יותר .
לקמח משטח עבודה לשטח את הבצק דק למי שיש מכונת פסטה רצוי ( הבצק קשה ללישה )
לקרוץ עיגולים גדולים ולרדד שוב
למלות כל עיגול בכמות קטנה של העוף הטחון לקבל לחצי ולהדק בעזרת מזלג להדק את הקיפול אפשר לקפל לעיגול .
בסיר גדול להרתיח מים חצי כפית מלח
וכפית מרק עוף .
לאחר שהרתיח להניח את הכיסונים כ 10 דקות לא לשכוח להפוך אותם בזמן הבישול

בתאבון

כיסונים במילוי עוף טחון מבצק פסטה_מתכון של אבי אלמדוי – מאסטר מתכונים
אבי אלמדויספר המתכונים של
מתכון של

אבי אלמדוי

37 מתכונים