Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 מרגרינה מחמאה להמיס על הגז
להוסיף1 כוס סוכר ח,פ, לשתייה קרה
3 כפות תמצית וניל
1 סוכר וניל
1שמנת מתוקה ( מי שרוצה פרווה שיוסיף שמנת צמחית)
2 כפות ממרח שוקולד של מרחית
ולבשל עד לרתיחה

ברתיחה להוסיף 4 כוסות קמח מצה

100 גר" אגוזי מלך קצוצים גס

חצי כוס יין תירוש

לערבב הכל היטב

להניח למנוחה 5 דקות עד לצינון

להתחיל לגלגל לכדורים לטבול בקוקוס או בשוקולד מומס

לצפות בפרורי שוקולד

ניתן להקפיא

כדורי שוקולד כשרים לפסח
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים