Share with:


פרווה חלבי בשרי

אופן הכנה

לבצק :
חצי קילו קמח ,כף שמרים יבשים,כפית סוכר, רבע כוס שמן,כפית מלח ובערך 1 וחצי מים .לתת התפחה חצי שעה ולמלא במילוי ולטגן או להכניס לתנור על 180 מעלות עד להשחמה . למילוי : להרתיח 4 ביצים קשות ,לקלוף חציל ללא הקליפה חתוך לקוביות ולטגן מעט ולסנן.לחצוך את הביצים לחתיכות ,לערבב עם החציל ו.. 1 בצל קצוץ, חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
להוסיף
כף עמבה
,2 כפות טחינה
מלח
פלפל שחור
ממליצה בחום ❤מילוי שעשינו יחד בלייב עם הרקדן אסי חסקאל.כזה עוד לא אכלתם ❤❤

כדורי סמבוסק במילוי סביח❤❤❤שעוד לא טעמתם_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

801 מתכונים