Share with:


פרווה

אופן הכנה

להכניס לפינג'אן :
150 גרם (להפריד קוביות) שוקולד מריר
2 כפות קקאו
6 כפות סוכר
חצי כוס מים רותחים
וממיסים על הגז על להבה נמוכה תוך כדי עירבוב עם כף עד שהשוקולד נמס להסיר מהאש , ולהוסיף חצי כוס מיץ תפוזים ולערבב, להניח על השייש לצינון.

להקציף 7 חלבונים
עם כוס סוכר לקצף גמיש.

להכניס לקערה 7 חלמונים
ולהוסיף את תערובת השוקולד שהתקררה תוך כדי בחישה.
להוסיף לתערובת 3/4 כוס שמן , כוס וחצי קמח תופח , וכף גרידת תפוז לערבב עד קבלת בלילה חלקה.
להוסיף את קצף החלבונים לבלילה בתנועת קיפול . לשמן תבנית קוטר 22 לגזור נייר אפיה בקוטר התבנית ולהניחו על התחתית
לשפוך את הבלילה לתבנית.

לחמם תנור 165 מעלות לאפות כשעה ועשר דקות, לבדוק עם שיפוד עץ שיוצא יבש .
להוציא מהתנור לצינון העוגה.

סירופ שוקולד להרטבת העוגה
להכניס לפינג'אן ולהרתיח
3/4 כוס סוכר
2 כפות קקאו
3/4 כוס מים.
לשפוך על העוגה כשהסירופ חם.

טורט שוקולד_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

60 מתכונים