Share with:


פרווה

אופן הכנה

1 קילו קמח חיטה 80% של קמח נפלאות
2 כפות שמרים
¾ כוס סוכר
¼3 כוסות מים פושרים.
½ כוס שמן
1 כף מלח

מניחים בקערת המיקסר את הקמח, שמרים, סוכר ומים.
לשים את הבצק 2 דקות.
מוסיפים שמן ומלח ולשים עוד 5 דקות.
טיפ לטפיחה מושלמת..
מניחים להתפחה שעה, לאחר שעה טופחים קלות על הבצק ומניחים לתפיחה שניה, עד שמכפיל את עצמו.
משמנים ממש מעט את משטח העבודה ומחלקים את הבצק לכמות הרצויה. מרדדים וקולעים.
מורחים ביצה טרופה ומפזרים מלח גס, קצח. שומשום
מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות, למשך 45 דקות.

בהצלחה ובתאבון 💖

לבשל מהמטבח של מומי, באהבה

מתכוןמתכון

חלות פרנסה_מתכון של טלי כהן שטרלינג – מאסטר מתכונים
טלי כהןספר המתכונים של
מתכון של

טלי כהן

83 מתכונים