Share with:


פרווה

אופן הכנה

500 קמח לחם
30 סוכר
8 שמרים
250 מים
75 שמן
63 בצים
10 מלח
כל כמות המים בקערת מיקסר
שמרים וסוכר ערבוב ומעט קמח לבלילת בלינצ'ס

נוצרת שכבה קמח עד סדקים יפים , מתחילה תסיסה יפה של השמרים .

מוסיפה שמן ובצים מערבבת ומוסיפה את ייתרת הקמח
מערבבת
ברגע שיש בצק מוסיפה מלח
ולשה 10 דק
התפחה ראשונה להכפלה לשה שנית ומתפיחה שוב ,
יוצרת חלה מ 3 רצועות כל רצועה 280 גרם כל רצועה , מתפיחה מורחת ביצה ומפזרת שומשום .
לעדכן את מתוקלי איך יצא 🥰

מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰

מתכוןמתכון

חלה לכבוד שבת המלכה_מתכון של  מתוקלי – ענת פטיסרי קונדיטוריה בוטיק ביתית 🥰 ענת לוגסי – מאסטר מתכונים
ענת לוגסיספר המתכונים של
מתכון של

ענת לוגסי

13 מתכונים