Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
100 גרם שומשום
1 כוס פתיתי שיבולת שועל
3 ביצים
1 כוס קמח תופח
1 כוס אגוזי מלך קצוץ גס
3 כפות דבש
3 כפות אבקת סוכר
1/4 כוסות שמן

ציפוי שוקולד
150 גרם שוקולד מריר
מומס

אופן ההכנה
1)מערבבים עם כף עץ את כל החומרים הרטובים , לאחר מכן את שאר הדברים

שופכים את התערובת למגש משומן חד פעמי 30/22
אופים בתנור שחומם מראש ל 150 מעלות
כ 40 דק

3)חותכים חתיכות
וטובלים רק קצה אחד של החטיף , שמים על רשת להתייצבות ואפשר לשמור בקופסה סגורה ארמטית

Jacqueline fadelon

חטיפי שומשום עם פתיתי שיבולת שועל
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים