Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית

200 גרם שוקולד מריר מומס
ועוד 150 גרם שוקולד מומס לציפוי

למלית:
קופסת קטנה חלב מרוכז
100 גרם אגוזי מלך טחון גס
5 עוגיות של פסח טחון גס

אופן ההכנה 
1) שופכים את השוקולד לתבנית יורדת בקוטר
19 ס"מ ומכניסים למקפיא לשעה ומחלצים

2) הכנת המלית
מערבבים את כל החומרים ומשטחים על הקלית, מכניסים למקפיא

3) ממיסים את השוקולד ושופכים על כל השטח ושוב למקפיא עד
להתייצבות וחתוכים עם סכין ??מאוד מאוד חמה אפילו מומלץ לחמם אותה על הגז
בהצלחה וחג שמח וכשר

חטיף במילוי קוקוס פירורי עוגיות אגוזי מלך בציפוי שוקולד מריר כשר לפסח
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

446 מתכונים