Share with:


בשרי

אופן הכנה

לטגן בשמן זית מכל הצדדים את הזנב להוסיף 5 שיני שום כתוש להמשיך לטגן ביחד להוסיף מים בגובה התבשיל ולתבל:
מלח
פלפל שחור גרוס
רבע כפית כורכום
מעט קינמון
מעט אגוז מוסקאט
חצי כפית כמון

לבשל על אש בינונית סיר מכוסה 3 שעות שהבשר יתרכך לקראת סוף הבישול להוסיף קופסא של פטריות ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה עד שהנוזל מסתיים

זנב פרה ופטריות_מתכון של זהבה אבילחק- מאסטר מתכונים
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

146 מתכונים