Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

רוטב ההדרים
3 -תפוזים סחוטים או כוס מיץ תפוזים.
1-לימון סחוט.
1-כףחרדל דיז'ון.
1-כפית דבש.
1-כפית דבש סילאן.
מעט סוכר.
מעט מלח.
מעט פלפל שחור גרוס.
להרתיח הכל בסיר להביא לסמיכות.

דג הסלמון.
לצרוב את הדג על מחבת עם נייר פרגמנט עם מעט שמן כ-5 דקות .
להכניס לתנור למשך 10-15 דקות בחום של 180מעלות עם מעט מלח עבה ופלפל שחור גרוס.

להגיש עם רוטב על הדג

דג סלמון ברוטב הדרים_זהבה אבילחק
זהבה אבילחקספר המתכונים של
מתכון של

זהבה אבילחק

140 מתכונים