Share with:


צמחוני חריף פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
3 דגים נקיים חצוי ל 2 ( כל דג שאוהבים )
2 תפוחי אדמה קלוף פרוס לעיגולים בעובי 2 ס"מ
2 גזר קלוף חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק מתוק פרוס לרצועות
2 פלפל ירוק חריף חצוי ל 2
5- 6 שינים שום
1 עגבניה פרוסה לעיגולים
פלפל אדום יבש חריף ( אפשר מתוק יבש )
כוס ורבע זיתים ירוקים מגולענים
1/4 צרור כוסברהה קצוצה
3 כפות שמן
כף פפריקה מתוקה בשמן
1/2 כפית כרכום
מלח
כוס מים

ההכנה :
מסדרים בסיר רחב שטוח את תפוחי האדמה ,הגזר ושאר הירקות
מפזרים את הזיתים בכל הסיר ,ושמים כוס מים ,
מערבבים בקערית את התבלינים והשמן ,
מוזגים חצי מכמות תערובת התבלינים על הירקות ,מבשלים על להבה נמוכה 25 דקות
מסדרים את הדגים מעל הירקות מוזגים את שאר תערובת התבלינים
מפזרים חצי מכמות הכוסברה הקצוצה ומבשלים 20 דקות
מסירים את מכסה הסיר ומבשלים עוד 5 דקות לצימצום הרוטב.

דגים עם ירקות וזיתים חריף
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

117 מתכונים